Géén verzendkosten

Bij bestellingen boven €50,-

Veilig shoppen

Geschilonline logo

Veilig betalen

ideal logo   ABN AMRO logo ING logo Rabobank logo SNS logo
Paypal logo Klarna logo

Veilig verstuurd

DPD logo

Beoordelingen

Beoordelingen en reviews op isinorde.nl

Allergie dekbed / Anti allergeen dekbed

Bent u ook op zoek naar een goed allergie dekbed? Met een synthetisch dekbed kunt ook u als allergisch persoon vrij van stof en huismijt slapen. Ook u heeft behoefte aan goede slaap en met een anti allergie synthetisch dekbed kunt ook u zorgeloos comfortabel slapen. We weten allemaal dat een allergie voor stof en huismijt zeer indringend kan zijn in iemands leven, en om tijdens de nachtelijke uren goed tot rust te kunnen komen is een synthetisch anti allergie dekbed een must. U ligt namelijk een derde van uw leven in bed en dus dient u voor comfort en warmte zonder bang te zijn voor stof en mijt een anti allergie dekbed aan te schaffen.

Populairste product

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen 140 x 200 cm

Afmetingen (b x l) : 140 cm x 200 cm

Bent u op zoek naar een dekbed met een stevige buitenkant, zodat het dons er niet uit kan? Deze buitenkant wordt 'tijk' genoemd. Het is belangrijk voor uw slaapcomfort dat deze tijk van een zacht en comfortabel materiaal is gemaakt. Het tijk van het Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen voldoet aan al uw eisen.

€ 119,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Koop bewust!

Naast het feit dat synthetische dekbedden goed zijn voor allergische personen, is de aanschaf van een anti allergie dekbed ook goed voor de portemonnee. Omdat synthetisch materiaal goed in de fabriek gemaakt wordt kan het materiaal ook het gehele jaar worden geproduceerd. Veel aanbod levert een relatief lage prijs. In vergelijking met wol en dons waarbij op de dieren gewacht moet worden, is een anti allergie synthetisch dekbed prijs bewust. U kunt dus op een gemakkelijke manier besparen terwijl u een bij uw allergie passend dekbed heeft verkregen. Bent u allergisch voor stof en huismijt laat u dan goed informeren omtrent welke dekbed producten het meest geschikt zijn voor uw omstandigheden.

Anti stof en huismijt

Een synthetische dekbed is niet gemaakt van natuur producten en daardoor trekt het geen stof en huismijt aan. Ook andere facetten binnen uw slaap vertrek dient u af te sluiten op het niet aantrekken van allergische elementen. Het bed dient dan ook compleet uitgevoerd te worden met anti allergie hoofdkussen, slopen, matras enzovoorts, maar u dient ook te letten op de verdere inrichting van het slaapvertrek. Een harde schone ondergrond is tevens van belang. Ook moet u voorkomen dat huisdieren binnenkomen. Dit complete pakket tezamen met een anti allergie synthetisch dekbed maakt dat ook u zonder problemen door kunt blijven slapen.

Anti allergie dekbed in ontwikkeling!

Het anti allergie synthetische dekbed heeft in de jaren een geweldige opmars door gemaakt waarbij de ontwikkelingen van het dekbed niet stil hebben gestaan. Momenteel kunt u zeer duurzame maar luchtende voldoende isolerende anti allergie synthetische dekbedden verkrijgen. Luchting is belangrijk om het slaap klimaat onder de deken voldoende te ontdampen. Uw lichaam stoot nogal wat waterdamp uit en het is beter dat dit direct wordt weg geventileerd naar het slaapvertrek klimaat en verder naar buiten. Synthetische dekbedden zijn te verkrijgen in meerdere gewichten en isolerende vermogen. Eén en ander is daarbij zeer afhankelijk van wat voor lichaamsbouw u heeft en wat voor warmte klasse uw lichaam prefereert. Enige toelichting door ons dekbed team kan dan ook voor veel verheldering zorgen.

Anti allergie dekbed: Lekker slapen!

Een goed isolerende synthetisch dekbed geeft uitermate goed comfort en is redelijk zacht. U kunt als persoon met een allergie dan ook heerlijk slapen zonder dat u gestoord wordt door stof en mijt. Lekker uitgerust en fris wordt u de volgende dag wakker zodat u weer een lange dag er tegen aan kunt. Anti allergie synthetisch dekbed staat dan ook voor lekker slapen, en dat is wat iedereen graag wil. Om het beste synthetische dekbed uit te kiezen doet u er verstandig aan om uitgebreid ge√Įnformeerd te worden aangezien er ruime keus is in anti allergie dekbedden.

Alle producten in: Dekbedden - Anti allergeen dekbed Shop!

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen 140 x 200 cm

Afmetingen (b x l) : 140 cm x 200 cm

Bent u op zoek naar een dekbed met een stevige buitenkant, zodat het dons er niet uit kan? Deze buitenkant wordt 'tijk' genoemd. Het is belangrijk voor uw slaapcomfort dat deze tijk van een zacht en comfortabel materiaal is gemaakt. Het tijk van het Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen voldoet aan al uw eisen.

€ 119,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen 140 x 220 cm

Afmetingen (b x l) : 140 cm x 220 cm

Bent u op zoek naar een lichtgewicht dekbed? Een lichtgewicht dekbed dat toch veel warmte afgeeft? De Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen bestaat uit twee delen. Er is een zomerdeel en een herfstdeel. Beide delen zijn lichtgewicht. Zodra u beide delen van het Anti allergie dekbed samenvoegt neemt het totaal gewicht waar u onder slaapt weliswaar toe, de warmte en het comfort nemen ook toe!

€ 139,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen 200 x 200 cm

Afmetingen (b x l) : 200 cm x 200 cm

Wist u dat dekbedden worden ingedeeld op basis van warmteklassen? Een warmteklasse geeft aan hoeveel warmte het dekbed geeft in een gemiddeld warme kamer. De warmteklasse van het Cinderella Anti Allergeen Bio Active 4 Seizoenen Dekbed is 3 voor het herfstdeel en 4 voor het zomerdeel. Samengevoegd is de warmte klasse 1. Comfortabel warm dus!

€ 174,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen 240 x 200 cm

Afmetingen (b x l) : 240 cm x 200 cm

Bent u op zoek naar een speciaal anti allergie 4 Seizoenen dekbed? Dan bent u op zoek naar het Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen. Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee delen. Beide delen zijn samen te voegen met een rits.

€ 229,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen 240 x 220 cm

Afmetingen (b x l) : 240 cm x 220 cm

Wilt u regelmatig uw dekbed wassen? Wist u dat dat geen probleem is voor het Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active 4 Seizoenen? Dat geldt voor alle afmetingen, zoals de afmeting 240 x 220 cm. Indien u niet zelf wilt wassen, dan kan u deze laten reinigen bij de stomerij.

€ 269,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active Enkel 140 x 200 cm

Afmetingen (b x l) : 140 cm x 200 cm

Het Cinderella Anti Allergeen dekbed biedt bescherming bij allergieŽn. Bent u bijvoorbeeld allergisch voor huidschilfers? Misschien bent u allergisch voor de huidschilfers in uw huidige dekbed! Het verwijderen van huidschilfers uit uw huidige dekbed kan zeer lastig zijn, omdat de huidschilfers diep in uw dekbed kunnen zijn doorgedrongen. Het voorkomen van huidschilfers kan eenvoudig met de Cinderella Bio Active Enkel.

€ 59,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active Enkel 140 x 220 cm

Afmetingen (b x l) : 140 cm x 220 cm

Het Cinderella Anti allergeen dekbed biedt bescherming tegen allergieŽn. Bent u allergisch voor schimmels? Wordt u af en toe wakker met een droge hoest? Wellicht bent u allergisch voor schimmels in uw huidige dekbed! Het verwijderen van schimmels uit uw huidige dekbed is niet eenvoudig, maar door te slapen in het Anti allergeen dekbed van Cinderella heeft u hier geen last van.

€ 67,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active Enkel 200 x 200 cm

Afmetingen (b x l) : 200 cm x 200 cm

Het Cinderella Anti Allergeen dekbed is ideaal als u last heeft van een allergie. Bent u allergisch voor huisstof? Wordt u af en toe wakker met een droge keel? Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active Enkel. Wellicht bent u allergisch voor huisstof in uw huidige dekbed!

€ 94,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active Enkel 240 x 200 cm

Afmetingen (b x l) : 240 cm x 200 cm

Zoekt u een anti allergie dekbed? Bent u allergisch voor bacteriŽn? Wordt u af en toe wakker omdat u moet hoesten? Wellicht bent u allergisch voor bacteriŽn in uw huidige dekbed. Het Anti Allergeen Dekbed van Cinderella rekent af met bacteriŽn.

€ 104,95

Levertijd: 2-4 werkdagen

Cinderella Anti Allergeen Dekbed Bio Active Enkel 240 x 220 cm

Afmetingen (b x l) : 240 cm x 220 cm

Ons grootste anti allergeen dekbed is de 240x220 Cinderella Dekbed Bio Active Enkel. Bent u allergisch voor huismijt? Het Cinderella Anti Allergeen Dekbed van het type Bio Active is speciaal ontwikkeld voor mensen met een allergie voor huismijt en huisstof. Wilt u niet langer wakker worden met hoofdpijn en een droge mond van het hoesten? Dan is de Cinderella Bio Active Enkel echt iets voor u!

€ 119,95

Levertijd: 2-4 werkdagen