Badstof hoeslakens

Klanten Beoordeling

Badstof hoeslakens

Een hoeslaken van badstof is zeer praktisch omdat badstof gunstige eigenschappen heeft. Zowel in de zomer en winter kunt u van de badstof hoeslakens profiteren. Een prachtig product welke u voor ieder bedtype en formaat kunt nemen. Slaap ook lekker maar comfortabel door het prachtige badstof hoeslaken te gebruiken. Vergelijk de meerdere typen badstof hoeslakens en bestel, zodat u binnenkort kunt genieten van dit prachtige hoog kwalitatief product. Badstof maakt namelijk gebruik van lussen in de weefstijl waardoor in de zomernachten vocht kan worden opgeslagen, en in de winter juist lucht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat u het gehele jaar kunt profiteren van dit prachtige badstof hoeslaken product.

Katoen als lussen

Badstof is een speciale manier van weven. Oorspronkelijk is badstof ontdekt als foutje. Katoen wordt bij badstof tot lussen verweven en daardoor heeft badstof ook goede eigenschappen. Zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden biedt badstof door de lussen verweving u de mogelijkheid om goed te slapen. Badstof biedt namelijk:

  • verkoeling tijdens de zwoele nachten;
  • en voelt warm aan tijdens de winter nachten.

Zodoende kunt u met een prachtige badstof hoeslaken het gehele jaar heerlijk slapen. Slaap lekker door hier uw eigen badstof hoeslaken aan te schaffen, zodat u aangenaam de nacht doorkomt.

Kan veel vocht opnemen

Omdat de badstof uit lussen bestaat is de badstof relatief iets dikker dan gewoon geweven stof. Dit betekent dan ook dat de badstof hoeslakens meer vocht kunnen vasthouden. Alle damp dat door het lichaam wordt afgescheiden kan namelijk niet ontsnappen door de dekken, ook een deel van de damp zal onder het lichaam door de badstof opgenomen worden. Daarom is het juist goed dat de badstof vocht kan opnemen. Het is echter wel zo dat badstof na een nacht slapen in contact moet staan met de buitenlucht zodat de opgeslagen vocht aan de buitenlucht wordt overgedragen. Laat het bed dus even onopgemaakt liggen zodat het vocht wordt gehyperventileerd.

Verkoelend in de zomer

Lekker slapen is ook tijdens de zwoele zomernachten van belang. Juist omdat de badstof veel vocht kan opnemen voelt u zelf niet klam aan. Dit betekent dat de badstof u tijdens de zomer nachten enige verkoeling geeft. In combinatie met een dun zomer dekbed deel kunt u dan ook heerlijk slapen ook al is het relatief warm. Geniet van de slaap op een aangename manier ook als het warm is. Neem uw eigen badstof hoeslaken zodat u heerlijk kunt genieten van uw nachtslaap. Bestel daartoe online uw eigen hoeslaken van badstof zodat u binnenkort heerlijk kunt slapen.

Verwarmend in de winter

Juist tijdens de wintermaanden stoot u weinig damp uit en dus zijn de lussen gevuld met lucht. Lucht isoleert en is zacht. Die combinatie maakt het dan in de wintermaanden ook dat badstof heerlijk warm en knus aanvoelt. Zodra u uw bed instapt voelt u direct de heerlijke badstof tegen uw huid en dat voelt dan heerlijk knus aan. Zodoende kunt u met de warmte gevende badstof hoeslakens snel in slaap vallen. Lekker slapen op een behaaglijke manier is van groot belang, zodat u goed de winternachten doorkomt. Zoek hier uw eigen meest geschikte badstof hoeslaken uit zodat u goed kunt slapen.

Badstof hoeslakens Er zijn 70 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 70 items
Toont 1 - 12 uit 70 items