Hoeslaken 2 persoons

Klanten Beoordeling

Hoeslaken 2 persoons

U bent op zoek naar een hoeslaken dat geschikt is voor een 1 persoons bed of matras? Op deze pagina vind u een groot aantal hoeslakens die geschikt zijn voor 1 persoons matrassen. 

Welke matrasmaten horen bij een hoeslaken 2 persoons

1 persoons hoeslakens zijn er in verschillende matrasmaten. Het is hierbij van belang dat u weet wat de breedte en de lengte van uw matras is. Ook de hoogte van het matras is belangrijk om een hoeslaken goed te laten passen.

In het algemeen kunnen we stellen dat de volgende matrasmaten geschikt zijn voor een 1 persoons bed.

  • 120 x 200 cm
  • 140 x 200 cm
  • 160 x 200 cm

Dit zijn de meer algemeen gangbare matrasmaten waarbij er voor elke breedte ook variaties zijn in lengte zoals 180 cm of 210 - 220 cm.

Wat betekent de hoekhoogte?

Met de hoekhoogte van een hoeslaken geven we aan voor welke matrasdikte het hoeslaken geschikt is. Let u erop dat de hoekhoogte van een hoeslaken in elk geval 2 tot 3 cm groter is dan de dikte van uw matras. 

Welke hoeslakens moet ik kiezen?

De beste manier om van een optimale nachtrust te genieten en tevens er voor zorgen dat uw matras langer mee gaat, is met het gebruik van een combinatie van hoeslakens. We adviseren u altijd om direct op het matras een molton hoeslaken te gebruiken. Dit kan van geweven molton zijn of een molton stretch hoeslaken. Molton hoeslakens hebben een grote opname capaciteit en dit voorkomt dat vocht, dat u 's nachts verliest, in het matras terecht komt.

Over het molton hoeslaken kunt u een hoeslaken van bijvoorbeeld jersey, badstof, percaline katoen of flanel doen. Deze hoeslakens zijn op kleur verkrijgbaar zodat uw matras een mooi geheel wordt met uw dekbedovertrek en dit samen bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw slaapkamer.

Snel het door u gewenste hoeslaken uitzoeken.

In de kolom aan de linkerkant van deze tekst kunt u met behulp van de filters snel het juiste product zoeken. Hierna kunt u ze in het winkelwagentje plaatsen waarna u het bestelproces eenvoudig kunt afronden.

Hoeslaken 2 persoons Er zijn geen producten in deze categorie