Flanellen Kussenslopen

Klanten Beoordeling

Flanellen Kussenslopen

Na een lange dag is het heerlijk om in een warm bed te stappen en een goede nachtrust te ervaren. Flanellen kussenslopen zijn ideaal om dit te bereiken, want u krijgt direct een gevoel van warmte. Hierdoor ligt u heerlijk comfortabel en behaaglijk.

Flanellen kussenslopen zijn in diverse kleuren te verkrijgen, waardoor er altijd wel een kleur is die bij uw smaak en de sfeer van uw slaapkamer past. Doordat flanel zo zacht en warm aanvoelt, wordt het ook veel gebruikt voor dekbedovertrekken, hoeslakens, pyjama's en overhemden.

Kwaliteit van de kussensloop

Alle kussenslopen zijn van hoogwaardige kwaliteit en flanel is een zeer populaire stof. Het wordt veel gebruikt in zowel de mode als in het gebruik van beddengoed. De oorsprong van de stof ligt in de 17de eeuw in Wales. In die tijd werd alleen schapenwol als basis gebruikt, maar tegenwoordig kan dat ook katoen, een synthetische stof of een combinatie van beide zijn. Hoe meer katoen of wol wordt gebruikt, hoe hoger de kwaliteit. Door het gebruik van synthetisch garen, gaat de kwaliteit naar beneden en is er kans dat het eerder gaat pillen. Als u hoogwaardige kussenslopen wilt aanschaffen, is het dan ook belangrijk om goed te letten op het gebruikte materiaal.

Flanel wordt geweven van los gesponnen garen in een keper- of linnenbinding. Daarna wordt deze machinaal geruwd, waardoor de stof zijn zachte en warme karakter krijgt. Flanel kan zowel aan één kan als aan beide kanten geruwd worden. Voor een goede kwaliteit moet dit onder lage druk gebeuren, zodat de vezels niet beschadigd raken en de stof een langere levensduur heeft. Al onze kussenslopen worden op deze manier vervaardigd en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Warmte & gevoel

Flanellen beddengoed voelt direct warm en behaaglijk aan. Het is dan ook ideaal om te gebruiken in de gure herfst- en koude wintermaanden. Flanel heeft als positieve eigenschap dat het zich snel naar de lichaamstemperatuur aanpast. Veel mensen hebben de ervaring dat met flanellen kussenslopen de slaap eerder gevat wordt. Ook voor kinderen is het heerlijk om in een warm aanvoelend bed te stappen. Het wordt dan ook niet voor niets veel gebruikt om pyjama's of warme overhemden van te maken.

Flanel is zo zacht en behaaglijk dat het ook vaak wordt gebruikt voor baby's. Zij worden bijvoorbeeld in een flanellen doek gewikkeld vlak na de geboorte en de doeken worden op het aankleedkussen gelegd met aankleden of verschonen. Het houdt goed warm en neemt goed vocht op.

Kleuren

De kussenslopen zijn allen van hoge kwaliteit, ze voelen heerlijk warm aan en zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse mooie kleuren en dessins. Doordat er zoveel kleuren mogelijk zijn, is er voor iedere slaapkamer wel een bijpassende kleur. De kussenslopen passen vaak ook bij de dekbedovertrekken die wij u aanbieden, waardoor u een prachtige set samen kunt stellen. Door de opkomende populariteit van het materiaal wordt deze ook gebruikt in sierkussens voor in de woon- of slaapkamer. De afmeting die het meest wordt gebruikt in kussenslopen is 60x70 cm, maar uiteraard zijn ook andere maten mogelijk.

Als u op zoek bent naar warme en comfortabele kussenslopen, die u een rustige nachtrust kunnen laten ervaren, dan zijn flanellen kussenslopen wat u zoekt. Laat de koude nachten achter u een ervaar de warmte en zachtheid van flanel.

Flanellen Kussenslopen Er zijn 4 producten.

Toont 1 - 4 uit 4 items
Toont 1 - 4 uit 4 items