split topper hoeslakens

Klanten Beoordeling

split topper hoeslakens

Lekker zitten of slapen in bed kun je handig doen met de speciale Split topper hoeslakens.

Deze hoeslakens zijn speciaal ontworpen voor gedeelde bedden waarbij de boven delen van het bed aangepast kunnen worden in een lig of zit positie. Onafhankelijk van elkaar kunnen de twee delen worden versteld zodoende dat beide partners de meest optimale lig of zit positie in bed hebben. Veelal kan dat vol automatisch worden versteld zodat de latten bodems om hoog of om laag worden aangepast. De split topper hoeslakens zijn daarbij dermate uitgevoerd dat de hoeslakens perfect om de split matrassen heen passen, waarnaast het lijkt alsof bij een lig-stand er sprake is van een enkel matras. Maak ook gebruik van de goed passende split topper hoeslaken zodat jij heerlijk kunt genieten van je split topper matras.

Speciaal ontwerp voor kracht opname

Ongewoon voor gewone hoeslakens is het speciale ontwerp waarmee de split topper hoeslakens zijn gemaakt. Omdat de twee top delen van het matras op en neer moeten kunnen bewegen komen er aanvullende krachten vrij in de split topper hoeslaken. Dat houdt in dat het materiaal extra is verstevigd en veel aandacht is gegeven aan de afwerking rondom de split. Het is namelijk zo dat als de split omhoog beweegt dat er in de aansluiting van split naar geen split aanvullend wordt belast en dus is daar veel aandacht aan geschonken. De split topper hoeslaken gaat daarmee dan ook langdurig mee. Geniet van het duurzame split topper hoeslaken materiaal zodat jij het deel in iedere gewenste positie kunt plaatsen waarnaast de hoeslaken altijd strak en goed aansluit.

Voor ieder seizoen

Je kunt de split topper hoeslaken verkrijgen in meerdere stof uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Extra zwaar en krimpvrije split topper
  • standaard katoenen uitvoering met elastische banden welke optimaal zijn vormgeven aan het top deel.
  • flanellen uitvoering waardoor je tijdens de gure maanden een knus warm gevoel hebt in bed;
  • badstof uitvoering: gunstig voor zowel de zomer als wintermaanden.

Ook jij kunt lekker genieten in bed door gebruik te maken van prachtig zittende en heerlijk aanvoelende hoeslakens. Lekker optimaal slapen of zitten in bed door gebruik te maken van de split topper hoeslaken.

Iedere stand mogelijk bij een split topper bed

Een split topper bed verschaft de gebruiker veel genot en plezier juist omdat je het bed in meerdere standen kunt zetten. De split topper hoeslakens verschaft de gebruiker van het bed:

  • heerlijke zit zodat naar de TV kan worden gekeken of een boek gelezen;
  • half achter over zodat je lekker kunt relaxen of een boek kunt lezen onder de heerlijk aanvoelende dekbed dekens;
  • geheel plat zodat je heerlijk kunt slapen.

Iedere stand daartussen is mogelijk afhankelijk van je eigen persoonlijk voorkeuren. Middels de automatische bediening kun je handig de stand veranderen zodat je gemakkelijk het bed in de juiste positie kunt manoeuvreren. Maak ook gebruik van de split topper hoeslaken zodat jij optimaal van uw flexibele bed gebruik kunt maken.

split topper hoeslakens Er zijn 30 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 30 items
Toont 1 - 12 uit 30 items