Wollen dekbed

Klanten Beoordeling

Wollen dekbed

Wilt u echt lekker slapen? Met een wollen dekbed slaapt u heerlijk warm en knus tijdens de koude winter dagen! Wol is een natuur product en komt van schapen, geiten maar ook kamelen. Deze dieren komen voor in zeer extreme weersomstandigheden en daardoor is de wol ook gehard en beproefd. Daardoor heeft de wol een hoge isolerende werking, waarnaast de wol relatief zwaar is en dus een drukkend boven gewicht heeft tijdens de nachtelijke rust. Ook u kunt tijdens de nacht compleet omringt worden door comfortabele warmte zodat ook u relaxed onder een wollen dekbed tot rust komt. Goed slapen is belangrijk en dat doet u goed met een wollen dekbed. Onze dekbedden specialist legt u graag de voordelen uit van een wollen dekbed, loop dus gerust bij ons binnen.

Enkel wollen dekbed

U kunt een wollen dekbed in meerdere maten en kwaliteiten verkrijgen. Omdat wol als vulling lekker veel warmte geeft zijn wollen dekbedden zeer populair. Lekker slapen, dat wil toch iedereen! Om het gehele jaar gemoedelijk en comfortabel door te komen dient u een wollen dekbed uit te zoeken passend bij het seizoen. Zo kunt u met een enkele wollen dekbed deken geschikt voor het voor- en najaar of de winter heerlijk en comfortabel slapen. Met een wollen dekbed kunt ook u gemakkelijk een heerlijk slaap klimaat realiseren. Om ook uw wollen dekbed af te stemmen op uw type slaap comfort, overleg daartoe met onze dekbedden specialist.

Vier seizoenen

Om het gehele jaar door te komen met een enkele aankoop kunt u goed gebruik maken van de vier seizoenen dekbed. Met een tweedelig dekbed van verschillende dikten bent u verzekerd van goed comfort het gehele jaar lang. Het dunne deel gebruikt u tijdens de zomernachten, het dikke deel is voor het voor- en najaar. Combineert u de twee delen samen dan wordt een dikke wollen dekbed deken gerealiseerd geschikt voor de koude winternachten. Zo heeft u voldoende comfort en warmte om het gehele jaar heerlijk door te komen. Is het vier seizoenen wollen dekbed ook net iets voor u, laat u dan inspireren door het grote aanbod in ons magazijn.

Texelse wol

Een populair Nederlands product van hoge kwaliteit is het Texels wollen dekbed van honderd procent zuivere schapen scheer wol. Omdat de wol onder invloed is van de zilte zeelucht en stevige wind, is de wol zeer veerkrachtig en van hoge kwaliteit. De Texelse wol is dan ook geschikt om weerstand te bieden tegen het Nederlandse klimaat. Het Texels wollen dekbed is in verschillende varianten en formaten te verkrijgen. U kunt daarbij denken aan het vier seizoenen dekbed, enkele dekbedden of met extra groot formaat. Tevens worden ook futons, kussens en onderdekens van Texelse wol gemaakt.

Lits-Jumeaux wollen dekbed

De zogeheten Lits-Jumeaux is gemaakt voor de tweeling slaper. Dit betekent dat voor het extra grote bed een extra brede denken benodigd is. Standaard zijn de wollen dekbed Lits-Jumeaux dekens tot op 2,2 meter lang, echter hebben een breedte tot op 2,6 meter. U heeft dan ook met een Lits-Jumeaux wollen dekbed comfort overal om u heen. U kunt de Lits-Jumeaux zowel als zomer als winter dekbed verkrijgen, maar ook in de vier seizoenen wollen dekbed. Ook u kunt zo het gehele jaar genieten van een extra groot wollen dekbed. Laat u dan ook informeren omtrent de verschillen en voordelen van de wollen dekbedden in ons aanbod.

Wollen dekbed Er zijn 5 producten.

Toont 1 - 5 uit 5 items
Toont 1 - 5 uit 5 items