Ganzendonzen dekbed

Klanten Beoordeling

Ganzendonzen dekbed

Jij houdt van knusse warmte, behaaglijkheid en lekker slapen. Dat kan met de ganzendonzen dekbed. De ganzendonzen dekbed is een zeer populaire dekbed omdat de deken een hoge knuffel waarde heeft. Veel mensen maken dan ook gebruik van het ganzendonzen dekbed om niet alleen onder te slapen echter ook om andere activiteiten te ontplooien. ’s Avonds een spannend boek lezen onder het genot van een wijntje onder de warme knusse dekens, en ’s ochtends een lekker ontbijtje op bed. Met de ganzendonzen dekbed verandert je slaapkamer vertrek in een vertrek waar je graag lang mag verblijven. Dit is maar goed ook omdat je gewoonlijk al acht uur per dag onder de dekens doorbrengt. Waarom is het ganzendonzen dekbed zo populair en hoe komt het dat de ganzendonzen dekbed dermate knuffelbaar en knus aanvoelt?

Grootte van de ganzen donsvlok

De gans heeft bij uitstek dons met een zeer grote vlok, wat in houdt dat deze fijne vederen van de gans groot zijn. Betreft het dan ook nog dons van zwanen uit de meer noordelijke en koudere regionen van de wereld, dan zijn de veren extra gehard door de weersinvloeden en daarmee extra groot. Voordeel is dat naarmate de dons vlok groter wordt, neemt de hoeveelheid vastgehouden lucht snel toe en daarmee heeft de ganzen donsvlok een uitermate goede isolerende werking. Door onze dekbedden met ganzendons te vullen, is relatief weinig vulling nodig om reeds een optimaal warmte profiel te realiseren. Bovendien voelt de deken door de ganzendons in combinatie met de grote hoeveelheid vast gehouden lucht uitermate zacht aan. Wil je dan ook meer informatie over de ganzendonzen dekbedden en welke typen we in het assortiment hebben, stel dan gerust jouw vraag.

Wat voor type dekbedden zijn te verkrijgen met ganzendons vulling?

Je kunt de ganzendonzen dekbed verkrijgen in de volgende typen:

  • De gewone enkele zomer en winter dekbed;
  • De vier seizoenen dekbed waarmee je met een enkele aankoop het gehele jaar comfortabel slaapt;
  • De Cinderella dekbed en vierseizoenen dekbed;
  • De Lits Jumeaux dekbed en vierseizoenen dekbed met de speciale grote breedte maat;

Je ziet er is voor elk wat wils. Heb je dan ook vragen over de verschillende typen dekbedden met ganzendons vulling en over welk type ganzendonzen dekbed het meest geschikt is voor jou, neem dan contact met ons op. Ons dekbed team heeft antwoord op al je ganzendonzen dekbed vragen.

Hoe vergroot je het slaapcomfort in je eigen slaapkamer?

Uitermate belangrijk is de combinatie van dekbedden met de kussens en het type bed. Deze moeten op elkaar aansluiten. Combineer dan ook de juiste materialen, en mogelijk test je in onze winkel even hoe een bepaald kussen ligt. Daarnaast is het ook belangrijk dat je een goede opstelling van je bed in je slaapvertrek hebt in combinatie met goede ventilatie. De ganzendonzen dekbed laat al jouw damp uitstoot direct door aan het buiten klimaat en dus zal een goede ventilatie je een heerlijk slaap klimaat geven en behouden. Hierover informeren we je graag. Of kom eens gerust bij ons langs, en laat je versteld staan van ons uitgebreide ganzendonzen dekbed assortiment. Wij hebben dan ook voor elk type persoon met zijn eigen warmte klasse en knuffelbaarheid wel een passend dekbed op voorraad. Onze “ganzendonzen” dekbed specialisten geven je raad!

Ganzendonzen dekbed Er zijn 5 producten.

Toont 1 - 5 uit 5 items
Toont 1 - 5 uit 5 items