Cinderella 4 seizoenen dekbed

Klanten Beoordeling

Cinderella 4 seizoenen dekbed

De Cinderella 4 seizoenen dekbedden staan voor kwaliteit en het bieden van een hoge mate aan comfort tijdens het slapen maar ook tijdens het voorlezen van een verhaal aan je kind. De naam Cinderella zegt het al, vele kinderen maar ook volwassen voelen zich dan ook uitermate op hun gemak onder de Cinderella 4 seizoenen dekbedden. De Cinderella 4 seizoenen dekbed dekens zijn gevuld met schapen scheerwol of ganzendons. Om tussen deze twee typen Cinderella 4 seizoenen dekbed te kiezen is het meestal het makkelijkst om in de winkel langs te komen. Door een test te doen met de dekens en door zelf te voelen hoe de dekens aanvoelen, krijg je zelf het beste idee over wat bij je past. Uiteraard kunnen wij je van alle nieuwigheden op het gebied van slapen en slaapcomfort vertellen. Zo ook voor de Cinderella 4 seizoenen dekbed!

Werking van de Cinderella 4 seizoenen dekbed

Het Cinderella 4 seizoenen dekbed bestaat uit een tweetal dekbed delen die aan elkaar verbonden worden door klit of drukknoppen. Samen hebben de twee delen een uitzonderlijk hoge isolerende werking en dus geschikt voor de koude winternachten. Afzonderlijk vormt het dikkere deel de dekbed deken tijdens de gure voor- en najaarsstormen, terwijl het dunnere deel geschikt is voor de warme zomernachten. Met een Cinderella 4 seizoenen dekbed ben je dan ook voor het gehele jaar in één keer klaar. Eén simpele aankoop en je hoeft voor jaren geen ander dekbed meer aan te schaffen. De Cinderella 4 seizoenen dekbedden zijn van hoge kwaliteit en gaan dan ook vele jaren mee.

Cinderella 4 seizoenen dekbed gevuld met wol

Wol is uitermate geschikt om de Cinderella 4 seizoen dekbed delen te vullen. Omdat wol een compacter materiaal is en redelijk gewichtig kunnen de twee dekbed delen in een redelijk dun formaat uitgevoerd worden. Door het hogere gewicht van de wol voelt de deken iets drukkend aan zodat je het gevoel hebt om compleet omringt te zijn door heerlijke warmte van wol. Deze eigenschap wordt door velen als zeer comfortabel ervaren en de “drukkende” warmte levert dan ook dat je snel heerlijk in slaap valt. Wil je dan ook meer informatie over het Cinderella 4 seizoenen dekbed dan kun je bij ons terecht.

Cinderella 4 seizoenen dekbed gevuld met ganzendons

Speciaal in ons assortiment is wel de Cinderella 4 seizoenen dekbed gevuld met ganzendons. Ganzendons zorgt voor een hoge isolerende werking, waarmee met relatief weinig dons een warm pakket kan worden gerealiseerd. Bijkomend voordeel is dat de ganzendons een open structuur heeft, waarmee jouw slaap klimaat onder de dekens compleet wordt gereguleerd. Dit betekent dat er geen lichaamsdampen worden vastgehouden en dat eventueel teveel aan warmte wordt afgevoerd. De Cinderella 4 seizoenen dekbed met ganzendons levert dan ook een ultiem slaapcomfort juist door de hoge mate van zachtheid en knuffelbaarheid van de dekbed dekens.

Hoe kies je tussen de Cinderella 4 seizoenen dekbedden?

Om een keuze te maken tussen Cinderella 4 seizoenen dekbedden gevuld met wol of ganzendons, hangt af van je eigen lichaams warmte klasse en waar je specifiek zelf van houdt. De Cinderella 4 seizoenen dekbed is ongeacht de vulling een topproduct waarmee iedereen heerlijk kan slapen. Ben je onzeker over welke Cinderella dekbed type bij je past, dan kun je het beste bij ons in de winkel langs komen en we leggen je alle voors en tegens uit. Toch is het vaak zo dat je het makkelijkst een keuze kunt doen op basis van een test, of juist door de ervaring die je hebt met vorige dekbed dekens. Iedereen heeft zijn eigen smaak betreffende slapen. Wil je weten wat bij jou het beste past, kom dan bij ons langs. Wij zullen je versteld staan van ons uitgebreide assortiment.

Cinderella 4 seizoenen dekbed Er zijn 30 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 30 items
Toont 1 - 12 uit 30 items