4 seizoenen dekbed

Klanten Beoordeling

4 seizoenen dekbed

Het jaar heeft vier jaargetijden en om die vier jaargetijden warm en comfortabel in bed door te komen, is de aanschaf van een vier seizoenen dekbed populair. Een vier seizoenen dekbed combineert een tweetal dekbed delen met verschillende diktes waarmee je alle jaargetijden doorkomt. Door een eenmalige aanschaf ben je het gehele jaar klaar en kun je knus en warm slapen. Dit moet ook omdat je gemiddeld acht uur per dag in jouw bed doorbrengt. Het is dat ook belangrijk dat je jouw slaapvertrek optimaal aankleedt en ook ventileert. Alle elementen bij elkaar opgeteld maken dat je fris en uitgeslapen wakker wordt. Onze adviezen en expertise in vier seizoenen dekbedden geven jou het ideale slaapgenot. Kom dan ook bij ons langs om ons grote uitgebreide assortiment te bekijken!

Op welke manier maak je gebruik van een vier seizoenen dekbed?

Een vier seizoenen dekbed is opgebouwd uit twee dekbed dekens, waarvan de een iets dikker dan de ander. Om de winter kou door te komen combineer je de twee dekens. Door de aanvullende luchtlaag tussen de dekens creëer je een hoge isolerende laag, waarmee je dus behaaglijk warm blijft. Verandert het seizoen naar de lente of herfst dan kun je met het enkele dikkere vier seizoenen dekbed deel de gure dagen doorkomen. Tijdens de warme zomer dagen volstaat uiteraard het gebruik van het enkele dunnere vier seizoenen dekbed deel. Zo zie je dat je door simpel gebruik van de dekbed delen het gehele jaar knus en comfortabel doorkomt. Slaapcomfort, dat is waar wij voor staan! Heb je dan ook vragen over hoe je het vier seizoenen dekbed verder moet gebruiken of als je wilt weten welke typen vier seizoenen dekbedden wij in ons assortiment hebben, kom dan gerust bij ons langs.

Welke vulling heeft vier seizoenen dekbed?

Omdat je twee dekens in de wintermaanden moet combineren is het gebruik van zwaardere vulling meer geschikt, aangezien een lichte vulling een te dik pakket oplevert. Je moet daarbij dus denken aan vulling bestaande uit katoen, wol of een synthetisch materiaal. Katoen en wol zijn natuurproducten waarmee dunne dekens toch een hoge isolatiewaarde krijgen. Katoen komt van de in tropische gebieden groeiende katoen plant en heeft een zeer hoge lucht vasthoudende eigenschap waarmee snel isolering wordt gerealiseerd. Wol daarentegen komt van de schaap, geit of kameel. Ook in Nederland houden we schapen en geiten voor de wol, specifiek ook de Texelse wol waarmee hoogwaardige vier seizoenen dekbedden worden gemaakt. Als laatste alternatief hebben we vier seizoenen dekbedden met synthetische vulling voor de allergische mens onder ons. Vulling is er in vele soorten en typen te verkrijgen. Heb je dan ook vragen omtrent welke vulling van je vier seizoenen dekbed het beste bij jou past, stel ze gerust. Wij staan klaar voor jou om je te helpen.

Onze dekbed specialisten helpen jou graag

Om je slaapkamer optimaal in te richten als slaapvertrek heb je uiteraard goed advies nodig. Naast onze dekbed expertise kunnen we je dan ook helpen met het samen stellen van jou ideale slaap omstandigheid. Je moet namelijk een passende combinatie maken tussen bedtype, hardheid van het bed, type bedhoes, ondermatras, het type 4 seizoenen dekbed, type kussen enzovoorts. Jouw lichaam heeft de voorkeur aan een bepaald warmte klasse en de mate van zwaarte van het dekbed is dan ook essentieel in het maken van een optimale knusse slaapplek. Lekker knus en gemoedelijk slapen daar gaat het om. Heb je dan ook specifieke slaap wensen, dan maken wij ze waar. Neem contact met ons op of loop bij ons binnen en wij informeren je over alle mogelijkheden die je hebt met een vier seizoenen dekbed!

4 seizoenen dekbed Er zijn 30 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 30 items
Toont 1 - 12 uit 30 items