Dons dekbed

Klanten Beoordeling

Dons dekbed

Een dons dekbed voelt zeer zacht en comfortabel aan. Dit komt door het vele dons in de het dekbed, waarbij tevens een grote hoeveelheid ruimte in beslag genomen door lucht, en dat werkt licht en isolerend. Daarmee is een dons dekbed erg populair.

Voor het type dons heeft u de keus uit eenden en ganzen dons. Vooral het ganzendons is populair, en het beste donzen dekbed van Cinderella is hier verkrijgbaar. Maar hoe weet u nu of een dons dekbed goed bij u past? Dit hangt ervan af of u het fijn vindt om knus en lekker warm te zijn zonder dat er een zwaar dekbed op u rust. Een donzen dekbed voelt erg licht aan, en zorgt er dus voor dat u rustig en relaxt slaapt.

Twee dons dekbedden voor een jaar

Om het jaar door te komen dient u bij een dons dekbed twee verschillende dekbedden aan te schaffen. Eén dekbed voor koude dagen tot op een kamertemperatuur van 9 graden en een tweede dons dekbed voor de warmere nachten tot 17 graden. Uiteraard is de exacte wisseling van de twee dons dekbedden zeer afhankelijk van uw eigen warmte klasse. Tussen de twee zit uiteraard een verschil in dikte en warmte klasse, echter deze manier van twee dons dekbedden is erg gewild. Dit omdat u zo het gehele jaar door kunt genieten van de donzen zachtheid van de dekbedden. Het hele jaar door slaapt u comfortabel en knus onder uw donzen dekbed. Voor al uw vragen en opmerkingen betreffende het wel of niet nemen van één of twee donzen dekbedden kunt u ons altijd benaderen. Wij staan voor u klaar!

Een donzen dekbed ademt

Een groot voordeel van het donzen dekbed is dat er veel lucht in de dekbedden zit. Tijdens uw nachtelijke rust stoot u gewoonlijke een grote hoeveelheid damp en water uit. Deze waterdamp passeert dan makkelijk uw donzen dekbed en dus blijft het bed klimaat aangenaam en droog. De afgevoerde waterdamp zal gewoonlijk door uw slaapkamer ventilatie worden afgevoerd. Dit is dan ook de reden waarom het belangrijk is om uw ventilatie of het raampje wel open te zetten. Uw slaap comfort hangt namelijk erg af van de goede werking van de ventilatie. Wij adviseren u dan ook om kritisch naar uw eigen slaap vertrek te kijken. Een potdichte slaap kamer zal niet gunstig werken voor het fysieke gestel. Nee, u kunt zich beter concentreren op het voor elkaar maken van de ideale slaap omstandigheden. Heeft u hierover of over de donzen dekbedden in ons assortiment vragen, stel ze dan gerust. Wij zijn u graag van dienst om uw slaap comfort te optimaliseren!

Advisering in keuze voor een dons dekbed

Onze slaap experts kunnen u omtrent de voordelen van donzen dekbedden volledig informeren. Wij zullen u aanhoren en op basis daarvan beoordelen of u juist wel of niet geschikt bent voor een donzen dekbed. Wij willen namelijk dat u na de aankoop veel slaap plezier heeft zonder midden in de nacht wakker te worden. Een verstoorde nachtrust is alles behalve wat u nodig heeft. Nee, onze voorlichting en adviezen zullen uw slaap genot en plezier verhogen. Een tevreden slaper is een tevreden klant, en u als klant bent bij ons de koning. Het is onze taak om uw slaap genot te maximaliseren en daar zetten wij ons dan ook de volle honderd procent voor in.

Dons dekbed Er zijn 10 producten.

Toont 1 - 10 uit 10 items
Toont 1 - 10 uit 10 items