Vier seizoenen dekbed

Klanten Beoordeling

Vier seizoenen dekbed

Om het gehele jaar comfortabel en knus te kunnen slapen is het vier seizoenen dekbed populair. Het vier seizoenen dekbed bestaat uit twee delen waarmee je voor elk jaargetijde een deken kunt samenstellen. Dit maakt het zondermeer handig aangezien je slechts een enkele aankoop doet waarmee je het gehele jaar klaar bent. En omdat het vier seizoenen dekbed populair is valt de prijs ook nog erg mee. Zo profiteer je op verschillende manieren bij ons. Omdat wij hiernaast vele jaren kennis en ervaring hebben opgebouwd met vier seizoenen dekbedden kunnen wij jou uitstekend voorzien van advies. Schroom dus niet om je vragen te stellen. Wij weten raad!

Werking vier seizoenen dekbed

Zoals gezegd bestaat het vier seizoenen dekbed uit twee delen. Een dun dekbed en een dik dekbed. Uiteraard is het dunne dekbed geschikt voor de warme zomer nachten. Voor de regenachtige en barre voor- en najaars nachten heb je dan het dikkere dekbed ter beschikking. In de koude nachten van de winter voeg je dan de twee dekbed dekens samen waarmee je een dik dekbed heb gekregen. Voordeel daarbij is dat tussen de twee dekbedden een extra luchtlaag zit dat extra isolerend werkt. Het totale dekbed heeft dan ook een hoge isolerende werking en geeft jou een lekker warm en knus gevoel waarmee je heerlijk kunt slapen.

Vulling van vier seizoenen dekbedden

Omdat je een tweetal dekbedden moet kunnen samen voegen, moeten de onderlinge dekbeddelen niet te dik zijn. Dit betekent dat de vulling compact, iets zwaarder en hoog isolerend moet zijn. Daartoe heb je de volgende vullingen ter beschikking:

  • “Zuiver” scheerwol van schapen. Naarmate de wol daarbij uit koudere of meer zilte omgevingen komt is de wol gehard en dus van hogere kwaliteit. Een bekend Nederlands product is bijvoorbeeld wol afkomstig van Texel. Deze wol is sterk en veerkrachtig met een hoge isolerende werking.
  • Andere wol producten van de geit en kameel. Grazende geiten hoog uit de bergen hebben wol met een zeer hoge kwaliteit.
  • Katoen gewoonlijk afkomstig uit de meer tropische regionen. Dit is een natuurproduct en groeit aan de zogeheten katoenplant.
  • Synthetische vulling. Deze vulling is gericht op mensen die allergisch zijn. Je gehele bed en slaap kamer zal dan ook mijd en stof vrij ingericht moeten worden. Pas dan kun je ongestoord lekker slapen. Wil je hierover meer informatie, vraag gerust.

Advies bij vier seizoenen dekbedden

Je ziet er is veel keuze mogelijkheid in vulling van de vier seizoenen dekbedden. Ook hebben we vele typen vier seizoenen dekbedden in ons assortiment. Elke met zijn eigen voordelen. Kom dan gerust bij ons langs of informeer online. Wij kunnen je alle mogelijkheden voorleggen die er zijn. Ons doel is dat je lekker slaapt. Dat wil toch iedereen! Wij beschikken over de kennis en knowhow om je slaap comfort en slaap klimaat te optimaliseren. Uiteraard is één en ander zondermeer afhankelijk van hoe je eigen lichaam reageert op knusheid en warmte. Echter veelal vinden de mensen een lekker warm en knus bed zeer aangenaam. Binnen ons assortiment bieden we je alle hulp in het vinden van de geschikte materialen, als hoezen, kussens, slopen, bedden en dekbedden. Het je een specifieke slaapcomfort wens, wij leveren graag!

Vier seizoenen dekbed Er zijn 30 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 30 items
Toont 1 - 12 uit 30 items