Dekbed lits jumeaux

Klanten Beoordeling

Dekbed lits jumeaux

Je bent een liefhebber van lekker slapen en lang in bed te blijven, en daarvoor heb je een extra groot bed aangeschaft waarvoor je een Lits Jumeaux dekbed nodig hebt. Gewoonlijk is de lengte van een bed groter dan de breedte, echter bij Lits Jumeaux is dit juist andersom. Ook zijn de maten van de Lits Jumeaux dekbedden afwijkend van normaal. Bij normale bedlengtes tot 2.2 meter kun je dekbed breedte maten van Lits Jumeaux tot 2.6 meter krijgen. Je hebt dus een zee aan ruimte in bed, en het biedt tevens de mogelijkheid om onafhankelijk met twee personen in een enkel bed te slapen en te genieten van de heerlijke warmte dat een Lits Jumeaux dekbed biedt. Heb je dan ook vragen over de Lits Jumeaux dekbedden, de maten waarin ze te verkrijgen zijn en welke vulling er wordt gebruikt, stel ze gerust! Ons team van dekbed specialisten helpen je graag.

Knusheid heb je met een Lits Jumeaux dekbed!

Je hebt een groot bed omdat je heerlijk wilt slapen, maar ook ‘s avonds onder de wol naar je favoriete tv programma’s wilt kijken en ’s ochtends een lekker ontbijtje in bed wilt nuttigen. Heerlijk genieten van je bed. Je plukt de dag dus! Om die knusheid te vergroten moet je uiteraard bed, dekbed type en kussen op elkaar laten aansluiten zodat jij heerlijk kunt slapen. Wij kunnen je daarbij helpen. Ons team heeft jarenlange ervaring in het adviseren van slaapkamer comfort. De Lits Jumeaux is dan ook een speciaal dekbed die wij met trots aanbieden en adviseren. Wil je weten wat voor typen Lits Jumeaux dekbedden er tijd, schroom niet om bij ons binnen te lopen.

Lits Jumeaux dekbed vulling

De Lits Jumeaux is een dekbed met speciaal grote maten. Welke type vullingen van het dekbed kun je daarbij verwachten? Het antwoord is eenduidig. Je kunt alle type vullingen verwachten bij dit dekbed. Zeer populair is vulling met ganzen of eenden dons. Juist omdat de veren een zeer hoge isolerende werking hebben, wordt veel lucht vastgehouden en is dus het donzen dekbed zeer zacht en aangenaam. Ben je meer het type dat comfortabelheid vind in een relatief zwaarder dekbed, dan is vulling met wol of katoen wel iets voor jou. De Lits Jumeaux dekbed kun je daarbij als afzonderlijke dekbed verkrijgen maar we hebben ook het vier seizoenen Lits Jumeaux dekbed in de aanbieding. Ook de Lits Jumeaux zijn is er voor de allergische mens te verkrijgen met de synthetische vulling. Je ziet, voor elk wat wils. Met Lits Jumeaux dekbedden komt iedereen de winter door!

Hoe onderhoud je een Lits Jumeaux dekbed?

Vaak is het schoonmaken van een groot dekbed een probleem aangezien de gewone droger of wasmachine onvoldoende groot is. Daartoe kun je het Lits Jumeaux dekbed om de zoveel maand naar de stomerij brengen. Tussendoor kun je het dekbed laten uithangen in de droge wind waardoor de vulling in de originele vorm wordt terug gebracht. Bovendien geeft de wind het dekbed een frisse buitenlucht geur en worden eventuele geurtjes en vocht snel afgevoerd. Zo kun je elke dag lekker en fris in je knusse bed duiken en genieten van je Lits Jumeaux dekbed. Heb je verder dan ook vragen, wij zullen je van dienst zijn!

Dekbed lits jumeaux Er zijn 24 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 24 items
Toont 1 - 12 uit 24 items