Dekbed 2 persoons

Klanten Beoordeling

Dekbed 2 persoons

Lekker met z’n tweeën knuffelen in bed doe je met veel plezier onder een 2 persoons dekbed. Gezamenlijk doen jullie dan de gehele dag dingen samen. ’s Ochtends een lekker ontbijtje op bed of ’s avonds lekker knus een spannende film bekijken. Een 2 persoons dekbed geeft dan ook veel plezier. Toch moet het dekbed op jullie beiden afgestemd zijn, er is dan ook veel keuze mogelijkheid tussen verschillende typen, formaten van dekbedden. Bovendien is het de vraag of jullie van heerlijke alles omringende warmte houden danwel van een comfortabele knuffelbare deken. Wat jullie wensen ook zijn bij ons kunnen jullie goed terecht. Wij hebben een zeer ruim en uitgebreid assortiment. Onze dekbed specialisten kunnen jullie dan ook goed van dienst zijn in het maken van een keus tussen de meerdere 2 persoons dekbed typen.

2 Persoons 4 seizoenen dekbed

Ook voor als 2 persoons dekbed kun je de 4 seizoenen dekbed uitvoering krijgen. De 4 seizoenen dekbed bestaat uit twee dekens van verschillende diktes. De gecombineerde dekens leveren een dik isolerend pakket op dat comfortabele warmte geeft in de koude winternachten. In de zomer maak je gebruik van het dunne dekbeddeel en in de lente en de herfst kun je het dikkere dekbeddeel gebruiken. Zo zie je dat je met een simpele aankoop het gehele jaar goed doorkomt. Uiteraard zijn er vele varianten binnen het 4 seizoenen dekbed voor 2 personen dus kom gerust bij ons langs voor advies.

2 Persoons Lits Jumeaux dekbed

Met z’n tweeën in een lekker groot bed en breed bed. In een zogeheten Lits Jumeaux hebben jullie alle ruimte om alles te doen wat jullie maar willen. Een groot Lits Jumeaux bed vraagt eveneens om een groot dekbed, de zogeheten 2 persoons Lits Jumeaux dekbed. De Lits Jumeaux dekbed dekens zijn verkrijgbaar tot op een breedte van 2.6 meter. Je ziet dat biedt dan ook meer dan genoeg ruimte voor 2 personen om eventueel in één bed afzonderlijk te slapen. Ook de Lits Jumeaux zijn te verkrijgen in verschillende vormen van vulling. Voor 2 personen is het Lits Jumeaux in alle omstandigheden dan ook zeer geschikt.

2 Persoons dekbed vulling

Voor een 2 Persoons dekbed kun je verschillende soorten vulling krijgen. Wat voor type vulling goed bij jullie tweeën past is daarbij zeer afhankelijk van jullie gezamenlijke warmte profiel en het knuffelheidsgehalte.

  • Wollen of katoenen 2 persoons dekbed. Dit dekbed is relatief meer drukkend op het lichaam zodat je het gevoel hebt dat je compleet omringt bent door de zachte wol of katoen. Wol komt van schapen, geiten of kamelen. In Nederland is een bekend product het Texelse zuivere scheerwol dekbed.
  • Donzen 2 persoons dekbed. De dons komt van eenden of ganzen en heeft een zeer hoge isolerende waarde. Daarmee is in principe niet veel dons nodig om een lekker warm dekbed te krijgen. Een donzen dekbed wordt bovendien als zeer comfortabel ervaren door de hoge zachtheid van de dekens. De donzen 2 persoons dekbed heeft dan ook een zeer hoog knuffelheidsgehalte.
  • Synthetische vulling is ideaal voor de allergische persoon.

2 Persoons dekbed magazijn voorraad

Ons magazijn ligt vol met aantrekkelijke aanbiedingen betreffende 2 persoons dekbedden. Kom dan ook bij ons langs en laat je verrassen door de mogelijkheden. Onze dekbed adviseurs hebben jarenlange ervaring in het geven van passend advies bij elk type slaapwens. Heb je dan bijvoorbeeld ook slaap problemen dan kunnen wij je gepast van dienst zijn. Gezamenlijk komen we er wel uit en kun jij/ jullie weer lekker slapen.

Dekbed 2 persoons Er zijn 12 producten.

Toont 1 - 12 uit 12 items
Toont 1 - 12 uit 12 items