Dekbedden

Klanten Beoordeling

Dekbedden

Lekker slapen! Dat willen we allemaal, daarbij liggen we veelal knus onder een heerlijk dekbed. Dekbedden zijn er in verschillende vormen, maten, soorten vulling, gewichtsklassen en warmte klassen. Je hebt dus een uitgebreide keus in aanbod. Kom dan ook bij ons langs of informeer online omtrent het uitgebreide assortiment dat wij hebben. Voor elk wat wils! Heb je daarnaast slaap problemen dan kunnen onze specialisten jouw case beoordelen en je van gepast advies voorzien. Het kan zijn dat je te warm slaap en dat je een meer ademende deken nodig heeft. Of je kussen bezorgt je dagelijks ongemak. Bekende voorbeelden waarmee wij raad weten. Stel gerust je vraag en wij bieden je een dekbed oplossing. Alles doen wij voor jou om je lekker te laten slapen. Dat is alles wat een ieder van ons wil. Slapen!

Vier seizoenen dekbedden

Om het gehele jaar alle jaargetijden goed door te komen bestaat er een simpele oplossingen, het vier seizoenen dekbed. Dit bestaat uit een tweetal dekens die je in de wintermaanden samenvoegt tot een lekker dik isolerend pakket. Voor de warme zomermaanden heb je dan de beschikking over een dunne deken, en voor het voor- en najaar heb je de beschikking over een dikkere deken. Deze dekens zijn gewoonlijk gevuld met katoen of wol wegens de compactheid en hoge isolerende werking. Makkelijker kan niet, slechts een enkele aankoop en je slaapt het gehele jaar geborgen met comfort en warmte. Wat wil je nog meer! Wij kunnen je volledig adviseren omtrent de mogelijkheden van de vier seizoenen dekbedden om zo je slaap comfort te vergroten.

Donzen dekbedden

Veel verkocht zijn de donzen dekbedden, juist door het lichte gewicht en het hoge zachtheidsgehalte. Deze dekens worden over het algemeen als zeer comfortabel en knus ervaren. Dit komt door een vederlichte vulling van dons. Daarin zijn twee hoofd typen te onderscheiden:

  • Dekbedden gevuld met eenden dons. Eenden dons heeft een kleine donsvlok en is er relatief meer dons nodig om dezelfde isolerende werking als bij Ganzen dons te verkrijgen.
  • Dekbedden gevuld met ganzen dons. Ganzen dons heeft een grote donsvlok waarmee er dus relatief minder dons nodig is terwijl de warmte klasse snel is bereikt. Deze ganzen dons dekbedden zijn dan ook de meest lichte dekbedden ter beschikking.

De keus tussen de twee donzen dekbed typen is puur afhankelijk van wat je eigen lichaam wil. Informeer dan ook bij ons welk type donzen dekbed het meest geschikt is voor jou. Wij horen graag van je!

Synthetische dekbedden

Ook een zeer bekend dekbed type is het synthetische dekbed. Deze is ontwikkeld voor de allergische personen tussen ons. Het niet natuurlijke product trekt dan ook geen mijd, stof of pollen aan. Lekker en comfortabel slapen kan dus voor iedereen. Naast ons dekbed advies geven we je uiteraard meer informatie omtrent welke hoeslakens, overtrekken, kussen en bed je het beste kunt gebruiken om totaal een knusse indeling te krijgen. Daarmee trachten wij je slaap klimaat te optimaliseren zodat je dagelijks uitgeslapen en fris weer wakker wordt. Wij staan voor je klaar! Ook kunnen we bespreken hoe je de indeling van je slaap kamer goed aanpast op je slaap patroon, en hoe je ervoor moet zorgen dat je kamer tijdens en na een slaap sessie fris is en blijft. Ons doel is slaap genot en wij helpen je daarbij.

Dekbedden Er zijn 60 producten.

per pagina
Toont 1 - 12 uit 60 items
Toont 1 - 12 uit 60 items